Mission & Vision


Hos TEXT ME skal vi ikke nødvendigvis være de billigste,                  men de bedste samarbejdspartnere og kendt for at levere varer i høj kvalitet – til tiden!

Vi fokuserer på de gode relationer og du er altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller tlf.

Vi har nøje udvalgt vore samarbejdspartnere og leverandører, for at sikre at kvaliteten lever op til vores høje standard.

Vi forhandler og laver tryk på studietrøjer, workwear, corporate wear, sportstøj, og hvad du ellers kunne komme i tanke om….

Ligeledes levere vi gaveartikler fra alle de kendte mærker, med lasergraveret logo. Perfekt til jule- og sommergaver, jubilæer og meget andet.

Vi er nysgerrige og har en ambition om hele tiden at ville gøre tingene bedre. Vi tager stilling til de tekstiler vi forhandler, og udfordre vores leverandører og samarbejdspartnere. Det er vigtigt for os at tekstilerne er i høj kvalitet, så de kan holde til dagligt brug og vask, og ikke mindst at de er produceret med omtanke for mennesker og miljø.

Hos TEXT ME har vi et ufravigeligt fokus på den verden vi lever i og vil gerne være med til at sikre den bæredygtige udvikling, til gavn for nuværende og kommende generationer.
Vi arbejder primært med Verdensmål nummer 12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION
Vi har en vision om at 40% af vores produkt sortiment skal være økologisk eller på anden måde bærdygtigt ved udgangen af 2023.

Vi ikke sælge dig en T-shirt til en 20ér.
Men – vi vil gerne tilbyde dig én der sætter et minimalt aftryk på klimaet og er produceret med omtanke for mennesker og miljø. 🙂

       

Så enkelt er det...